Egész évben nyitva tart a Palatinus fürdő

Hírek Kíváncsi a legfrissebb hírekre? Iratkozzon fel a Budapest Gyógyfürdő és Hévizei Zrt. RSS csatornáira!

Egész évben nyitva tart a Palatinus fürdő

2017-10-02

2017. július 13-án átadásra került a fürdő fedett egysége.

Egész évben nyitva tart a Palatinus fürdő

A projekt elsődleges célja a főépület átfogó felújítása és funkcióbővítése volt, melynek keretén belül egy alagsori wellness részleg került kialakítása, a szükséges kiszolgálóterek (öltöző-, mosdó-, és személyzeti területek) kiépítésével. A nyári szezon idején használatos öltözőterületek szintén megújultak, és átfogó felújításon estek át a vizesblokkok is. Az épület homlokzatát az eredeti Janáky-féle tervek szerint újítjuk fel, maradéktalanul betartva a műemlékvédelmi hatóság előírásait.

A beruházás során megújult a korábban erősen leromlott állapotú vendéglátó-kiszolgáló eygség épülete és közvetlen környezete, hogy a nyári szezon kiemelt időszakaiban is maradéktalanul ki tudja szolgálni vendégeinket. 

Új medencék és szolgáltatások:

  • gyógyvizes termálmedence élményelemekkel
  • gyerekmedence
  • hideg- és gyógyvizes meleg merülőmedence
  • szaunák (gőzkamra, geotermikus és finn szauna)
  • masszázsok
  • OEP-szolgáltatások: tangentor, szénsavas kádfürdő és gyógymasszázs

Szeptembertől a beltéri medencéken kívül egy kültéri termálmedence és egy kültéri, 26 fokos úszómedence is várja a vendégeket. Szeptemberben kezdődik a fürdő előterét egykor díszítő Pekáry István: Dál-kisasszonyok násza című falkép rekonstrukciója is az eredeti színterv alapján, melynek befejezése november közepén várható.

Közlemények

BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐI ÉS HÉVIZEI ZRT., 2013-09-16
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén a jogosultság igazolása k...

BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐI ÉS HÉVIZEI ZRT., 2013-09-16 Bezárás

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén a jogosultság igazolása kötelező. Azon fürdőinkben, amelyekben nyugdíjas belépő váltható, a kedvezményes jegyet a nyugdíjas igazolvány felmutatásával áll módunkban biztosítani.