Szelektív hulladékgyűjtés a strandokon

Hírek Kíváncsi a legfrissebb hírekre? Iratkozzon fel a Budapest Gyógyfürdő és Hévizei Zrt. RSS csatornáira!

Szelektív hulladékgyűjtés a strandokon

2015-05-26

Öt budapesti strandon nyílik lehetőség június elsejétől a szelektív hulladékgyűjtésre.

Szelektív hulladékgyűjtés a strandokon

Öt budapesti strandon nyílik lehetőség június elsejétől a szelektív hulladékgyűjtésre, miután az FKF Nonprofit Zrt és a Budapest Gyógyfürdői Zrt. megállapodott abban, hogy bevezetik a Pünkösdfürdői, a Csillaghegyi, a Római, a Palatinus és a Paskál strandokon az új gyűjtési rendszert. A fürdőzők a már jól ismert sárga és kék fedelű, 240 literes tartályokkal találkozhatnak majd.

Akárcsak a házhoz menő rendszerben a sárga fedelű kukákba a műanyagot és a fémet, a kék fedelűbe a papírt kell majd bedobni. A szelektív gyűjtés bevezetése nemcsak a fürdőzők kényelmét, illetve környezettudatosságát szolgálják, hanem tovább nő az FKF Nonprofit Zrt. által begyűjtött, anyagában hasznosítható hulladék mennyisége is, vagyis - és ez az igazi cél - kevesebb hulladék kerül a lerakóra. 

Közlemények

BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐI ÉS HÉVIZEI ZRT., 2013-09-16
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén a jogosultság igazolása k...

BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐI ÉS HÉVIZEI ZRT., 2013-09-16 Bezárás

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén a jogosultság igazolása kötelező. Azon fürdőinkben, amelyekben nyugdíjas belépő váltható, a kedvezményes jegyet a nyugdíjas igazolvány felmutatásával áll módunkban biztosítani.