Tegye zsebre a fürdők városát a PocketGuide-dal!

Hírek Kíváncsi a legfrissebb hírekre? Iratkozzon fel a Budapest Gyógyfürdő és Hévizei Zrt. RSS csatornáira!

Tegye zsebre a fürdők városát a PocketGuide-dal!

2013-10-21

Tudta, hogy a Gellért Fürdőt tápláló forrásokat már több száz éve hasznosítják az itt élő emberek? És azt, hogy a Rudasba nem kell fürdőruhát vinnie magával, ha a csak férfiak vagy csak hölgyek számára fenntartott napokon érkezik? Hallott már arról, hogy a Király Fürdő gyógyvízét a Lukács Fürdő forrásai táplálják?
Legyen a telefonja személyes idegenvezetője, aki nemcsak a budapesti fürdők történetét meséli el, hanem hasznos tippekkel is ellátja és bevezeti a fürdőzés rejtelmeibe!

Tegye zsebre a fürdők városát a PocketGuide-dal!

A PocketGuide-ról:

A PocketGuide egy többszörösen Innovációs Díj nyertes, GPS alapú okostelefon-alkalmazás. A program a helyi érdekességeket kiemelve úgy vezeti végig a városon, mint egy valódi idegenvezető. Mintha személyes túravezetője vagy barátja mutatná meg önnek a legfőbb nevezetességeket és látná el bennfentes információkkal a helyiek közekdvelt törzshelyeiről. Az alkalmazás jelenleg 5 kontinens több mint 100 városában elérhető, amit turisták, üzletemberek és helyiek milliói használnak.

Részlet a Budapest Gyógyfürdői túra bevezetőjéből:

Budapest a geotermikus erők összefogásának köszönhetően hatalmas termálvízkészletekkel rendelkezik, ezért is nevezik a Fürdők Városának. Az itteni vizek gyógyhatásai már évezredek óta ismertek. A 16. században a megszálló törökök fürdőzéshez kapcsolódó hagyományaikat magukkal hozták, amit a mai napig üzemelő termálfürdők bizonyítanak. A fürdőkultúra azonban távozásuk után is virágzott, a város további fürdőkkel gazdagodott. Ez a túra sorra veszi Buda legjelentősebb fürdőit, és szót ejt Pest néhány gyöngyszeméről is. A túra célja, hogy minél részletesebben megismerkedjen Budapest pihentető, élénkítő és gyógyító hatású fürdőkultúrájával és természetesen hogy minél többet kipróbáljon közülük!

A túra letöltéséhez olvassa be a QR kódot vagy látogasson el abudapestspa.pocketguideapp.comoldalra.

Közlemények

BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐI ÉS HÉVIZEI ZRT., 2013-09-16
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén a jogosultság igazolása k...

BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐI ÉS HÉVIZEI ZRT., 2013-09-16 Bezárás

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén a jogosultság igazolása kötelező. Azon fürdőinkben, amelyekben nyugdíjas belépő váltható, a kedvezményes jegyet a nyugdíjas igazolvány felmutatásával áll módunkban biztosítani.