Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Hogyan járhatók át a fürdők éves, fél-, negyed- vagy 50 alkalmas bérlettel?

A fürdők az alábbi sorrendben járhatók át (felülről lefelé, fordítva nem). A kabinos bérlet az alatta lévő fürdő kabinos részlegébe járhat át. Ha nincs elég vagy egyáltalán nincs kabin, akkor a bérletesnek szekrényes öltözési lehetőség jár. Szekrényes bérlet az alatta lévő fürdő szekrényes részlegébe járhat át.A Rudas Fürdő új wellness részlegébe nem járhat át másik fürdőbe szóló bérlet, a fürdőbe érkező átjáróknak kiegészítő jegyet kell venniük.

KABINOS BÉRLETEKSZEKRÉNYES BÉRLETEK
Rudas komplexRudas komplex
GellértGellért
SzéchenyiSzéchenyi
Rudas gőz és uszodaRudas gőz és uszoda
LukácsLukács
Rudas gőzCsillaghegyi komplex
PalatinusPalatinus
Dandár komplexDagály, Pesterzsébet (alapzóna) 
KirályPaskál
 Dandár komplex
 Király
 Csillaghegyi (csak alapzóna)
 Rudas uszoda
 Dandár alap

Mi a teendő, ha előre befizettem OEP-kezelésemet, de nem tudtam lejárni?

A kezelések orvosi igazolással vagy a kezelés előtt legkésőbb két órával lemondhatóak. Az így le nem járt kezelések  ára visszafizethető a fürdő pénztárában. Ehhez szükség lesz a kezelőlapra és a számlára. Fontos tudni, hogy 2012. október 3-tól a társadalombiztosítás által támogatott 01-es kódú, medencefürdő kezelés esetében a térítési díj előre történő fizetésének lehetősége megszűnt.

Kisbabával lehet-e gyógyfürdőbe menni?

A Dandár, Király Fürdő és Rudas Fürdő gőz osztályának szolgáltatásait 14 éves kor alatt nem lehet igénybe venni, azonban a többi fürdő sem ajánlott 14 éves kor alatt. Azonban ha a szülő úgy dönt, hogy az ajánlás ellenére a kisbabát beviszi a fürdőbe, a medencékbe nem szobatiszta gyermeket (még speciális úszópelenkával) sem szabad bevinni, kivéve az arra kijelölt medencékbe. A Rudas Fürdő uszodáját szobatiszta gyermekek gyermekjegy megvásárlásával vehetik igénybe.

Hol kaphatok felvilágosítást a Csepeli strandfürdővel kapcsolatban?

A Csepeli strandfürdővel kapcsolatban érdeklődők, az alábbi elérhetőségen kaphatnak információt:

Név: Vágvölgyi György (Telefon: 277-6576, e-mail: vagvolgyi.gyorgy@varosgazda.eu)

Bővebb információ 

Fizethetem Széchenyi Pihenőkártyával az OEP-kezeléseket is?

A SZÉP Kártyával kizárólag pihenés, rekreáció finanszírozható. Ennek megfelelően a fürdőkben, strandokon igénybe vett szolgáltatások mindhárom alszámláról fizethetők.

Iskolák, intézmények igényelhetnek-e csoportos kedvezményt?

Természetesen igen. Ehhez a Budapest Gyógyfürdői Zrt. Üzemeltetési Igazgatósága ad engedélyt. Kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz!

Hogyan hosszabbíthatom meg bérletemet, ha nem tudtam lejárni?

2014. január 1-től a 15 és 50 alkalmas bérleteket nem áll módunkban meghosszabbítani. Megértésüket köszönjük.

Ha OEP-kezelést veszek igénybe, mennyi ideig tartózkodhatok a fürdőben?

01-e kódú beutaló esetén max. 2 órát, ha egyéb kezelést is kap max. 3 órát lehet a fürdőben tartózkodni. A megengedett idő túllépése esetén a túlfürdési letétet sajnos nem áll módunkban visszafizetni.

Hogyan vehetem igénybe a diákkedvezményt?

Azon fürdőinkben, ahol van diákjegy, magyar diákok a nappali tagozatos, érvényes diákigazolványuk, külföldi hallgatók nemzetközi diákigazolványuk felmutatásával kaphatják meg a kedvezményt.

Hogyan változtathatom meg az OEP-kezelés időpontját?

Kizárólag az előre befizetett kezelések időpontját tudjuk módosítani a rendszerben. Kérjük, forduljon az adott fürdőhöz vagy központi Ügyfélszolgálatunkhoz!

Egészségpénztári kártyával fizethetek a fürdőkben?

2012. január 1. óta sajnos sem fürdőkben, sem strandokon nem tudjuk elfogadni az egészségpénztári kártyákat.

Kötelező-e úszósapka használata?

Fürdőinkben és strandjainkon az úszómedencékben kötelező úszósapka viselése. Fürdőink többségében lehetőséget biztosítunk fürdősapka bérlésére is.