Oktatóink

Oktatóink

dr. Csordás Zoltán Mihály 

Esztergomban élek, családos vagyok. Anaesthesiologus-intenzív therapiás szakorvos vagyok, jelenleg mentőorvosként dolgozom Esztergomban és Pécsett a Légimentőknél. OKJ-s képzéseken oktatok, leginkább az anatomia, pathologia, traumatologia, sportsebészet és neurologia tárgyban. A Kossuth Zsuzsanna Szakközépiskola, Oktáv és Vincotte kötelékében tanítottam korábban. 

Márkusné Márton Hajnalka

Márkusné.jpgEgészségügyi alapképesítéseim: ápoló- és gyógymasszőr. 1982-ben végeztem az Egészségügyi Főiskola szakoktató szakán, azóta tanítok az egészségügyi szakképzés különböző területein, főként ápoló- és gyógymasszőr szakon.  A tanítás mellett mindig dolgoztam a gyógyítás gyakorlati területein is, mert fontosnak tartottam az elméleti és gyakorlati tudás egységének fennmaradását. Munkahelyeim: ápolóként - kórházak, klinikák, rehabilitációs osztályok (különböző beosztások és feladatok), oktatóként - iskolai szakoktatás, kórházi gyakorlati szakoktatás, oktatásszervezés, vizsgáztatás. 10 évig vizsgaelnöki feladatokat láttam el, szakértői bizonyítványom alapján oktatási programok kidolgozásában vettem részt.

Péntek Dózsa Melinda

1998-ban gyógypedagógusként szereztem diplomát. Ettől az évtől kezdve tevékenyen vettem részt mozgáskorlátozott gyermekek oktatásában, később mozgásnevelésében. Felejthetetlen 12 évet töltöttem a Mozgásjavító Általános Iskolában. Közben a SOTE-n egyetemi diplomát szereztem (humánkinezológia szakon). Gyógymasszőr OKJ-s vizsgámat 2003-ban tettem le. 2006-ban kezdtem meg oktatói tevékenységemet a felsőoktatásban, az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán és ezzel szinte egyidőben a gyógymasszőr képzésbe is bekapcsolódtam (az Alfa Kapos Képző Központnál, illetve a Gizella Stúdióban). Sportmasszőr oklevelemet pedig 2010 elején szereztem meg. Sokoldalú tanulmányaim során átfogó ismereteket szereztem az emberi test anatómiájáról, élettanáról és az emberi szervezet (kóros) működéséről, illetve a pedagógia és a pszichológia tudományáról. Tanítványaim (gyermekek és felnőttek egyaránt) lelkiismeretes, segítőkész embernek ismertek meg, munkatársaim pedig kitartó, kreatív, megbízható embernek tartanak.

dr. Horváth Csilla

Egy sikertelen egyetemi felvételi után 1988-ban a Zala Megyei Kórházban kezdtem el dolgozni segédápolóként, majd munka mellett általános ápoló és asszisztens szakképesítést szereztem. 1992-1996 között nappali tagozaton a HIETE diplomás ápoló szakára jártam Budapesten, emellett részállásban az Erzsébet kórházban dolgoztam, a főiskola elvégzést követően  itt maradtam teljes állásban. 1998-ban a Károlyi Sándor Kórházban kezdtem el dolgozni ápolási igazgató helyettesként, jelenleg is itt dolgozom, 7 éve ápolási igazgatóként. Az évek során egészségügyi szakmenedzser képesítést és jogi diplomát  szereztem. Egészségügyi szakjogász és gazdasági büntetőjogi szakjogász szakképzettségem van, jelenleg a munkajogi szakjogász hallgató vagyok az ELTE-n. Oktatói tapasztalataimat a Gizella Stúdióban szereztem, ahol gyógymasszőrök oktatásában vettem részt.

Palágyi Krisztina

Palágyi Krisztina.jpgPalágyi Krisztina vagyok gyógytornász, Maitland manuálterapeuta, gyógymasszőr. 2005-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán gyógytornászként. Kórházban kezdtem dolgozni a szakmámban, majd 2006-tól oktatok is. Először Kéz- és lábápoló tanfolyamon, majd egy évvel később már gyógymasszőr képzésen is. Elsősorban anatómiát tanítok, emellett klinikumokat, és elsősegélynyújtást. Közben megszereztem a gyógymasszőr képesítést. Főállásban gyógytornászként dolgozom a Péterfy Sándor utcai Kórház, rendelőintézet és Baleseti Központban, Baleseti Rehabilitációs Osztályon. Szakmai tudásomat folyamatosan szinten tartom és bővítem különböző tanfolyamok elvégzésével (pl.: Maitland maunálterápia, Kinesiotape, McKenzie). Elkötelezett híve vagyok a szakmámnak, az oktatásnak és a testmozgásnak.

Hegyesi Zsolt Gábor

Hegyesi Zsolt.jpg1993 óta tanítok anatómiát, belgyógyászatot és orvosi latint. Teljesítményorientált vagyok a szakma és a hallgatók érdekében. "Aki kívánja, mindent felfog." E gondolat bárkit átsegít a nehéz anyag elsajátítása során.

Tovább

Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001610/2017