Keresés

Online jegyvásárlás

Speciális fürdők

Kleopátra fürdő

Díszkád.jpgMéz és tej felhasználásával történő fürdő, amely időtartama 20 perc, utána pedig ismételten 20 perc relaxálás javasolt. A méz és a tej - a világ legősibb szépítőszerei. A tej 2000 különböző anyagból tevődik össze, fő alkotói tejzsírból, tejfehérjéből, tejsavból, létfontosságú vitaminokból, ásványi anyagokból és nyomelemekből állnak. Mindezek kívülről védik a bőrt, aktiválják a vérkeringést, megtartják a nedvességét és élénkítik a kollagén és elasztinrost képződést, amelyek szépítik és kisimítják a bőrt. A méz körülbelül 80 százaléka szőlő és gyümölcscukorból áll. Ezen kívül különböző vitaminokat, ásványi anyagokat, káliumot, magnéziumot és vasat tartalmaz, valamint a méhek által termelt inhibin enzimet. Az utóbbi természetes módon konzerválja a mézet és egyidejűleg antibakteriális hatású, ez a fő oka annak, hogy a mézet mindig is csodaszerként használták. A fürdő kellemesen ellazít, a bőrnek izgató és bársonyos fényt kölcsönöz.

Gyógynövényes fürdő

Az elkészített termálvízben kakukkfű, borsmenta és kamilla gyógynövénykeverék áztatásával készítünk frissítő fürdőt, amelynek időtartama 20 perc. A fürdő a benne található gyógynövényeknek köszönhetően fertőtlenítő és nyugtató hatású, jó közérzetet és belső nyugalmat biztosít, serkenti az immunrendszer működését, mert fokozódik a fehérvérsejtek termelődése. A bőr friss és üde marad.

Relaxáló aromafürdő

IllóolajokAz aromafürdő a meleg víz felületéről felszálló illóolajok belégzésével és az illóolajok bőrön keresztül való felszívódásával fejti ki a hatását. Mozgásszervi megbetegedések, izomfeszülés, nőgyógyászati panaszok és alvászavarok esetén jótékony lehet, illetve frissítő és pihentető szerepe is van. A fürdő rózsa, narancsvirág, levendula illóolajokat tartalmaz, időtartama 20 perc.