Keresés

Online jegyvásárlás

Covid-19 tájékoztató

újranyitás
ALAPVETŐ SZABÁLYOK

Fontos, hogy a vonatkozó kormányrendelet alapján csak olyan 18 éven felüli személy látogathatja a fürdőket, akik rendelkeznek érvényes védettségi igazolvánnyal. Ennek ellenőrzése az üzemeltető felelőssége és kötelezettsége. A 18 éven aluliak és a beutalóval érkező vendégek számára nem szükséges a védettségi igazolvány. A védettségi igazolvány kizárólag személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt érvényes. A 18 éven aluli, védettségi igazolvánnyal nem rendelkező személyek kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező személy felügyeletével látogathatják a fürdőket. A 18 éven aluli személyek életkorát azonban ebben az esetben is ellenőrzik kollégáink.

Kérjük, hogy a sorbanállás elkerülése érdekében készítsék elő védettségi igazolványukat vagy kezelési lapjukat, valamint személyazonosító okmányukat.

A védettségi igazolvánnyal kapcsolatos tájékoztatás a Nemzeti Népegészségügyi Központ oldalán található. A koronavírus elleni védettség igazolására alkalmas továbbá az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér működtetője által biztosított applikáció is. 

 

újranyitás
ALAPVETŐ SZABÁLYOK

 

  • Lázzal, hányásos-hasmenéses vagy légúti megbetegedéssel tilos a belépés!
  • Papucs viselése kötelező!
  • Beutalóval érkező és védettségi igazolvánnyal nem rendelkező vendégeink részére maszk viselése kötelező!
  • Tartson távolságot mindenhol!
  • Mosson kezet gyakran!

A házirend betartását a személyzet folyamatosan ellenőrzi.

A sorban állás elkerülése érdekében javasoljuk a belépők online megváltását a megújult jegyvásárló felületen. Online vásárlás esetén 10% kedvezményt biztosítunk a pénztári árakból. Az akció visszavonásig érvényes.

A fürdők területén – a korábbi gyakorlatnak megfelelően - kizárólag bank- vagy feltöltőkártyával lehet fizetni.

Az újranyitással kapcsolatos bővebb tájékoztatást az alábbi oldalon talál:
Gyakori kérdések