Keresés

Online jegyvásárlás

Tájékoztató bérletes vendégeink részére

A kormány 2020. május 16-i rendelete és Budapest Főváros Főpolgármesterének 2020. május 19-i döntése értelmében a Palatinus, Paskál, Pesterzsébeti, Csillaghegyi és a Római strandok 2020. május 30-án, a Pünkösdfürdői strand és Szt. Lukács Gyógyfürdő és Uszoda kültéri medencéi pedig 2020. június 15-én nyitotta meg kapuit. A Széchenyi és Rudas fürdők nyitására 2020. július 1-jén került sor. A Dandár fürdő 2020. augusztus 1-je óta várja a kedves Vendégeket, míg a Gellért fürdő 2020. szeptember 1-jén nyitotta meg kapuit.
Fürdőink a hatósági közegészségügyi előírásoknak maximálisan megfelelnek a nyitás időpontjától.
A koronavírus járvány ideje alatt érvényben lévő szabályokról az alábbi oldalon találnak részletes tájékoztatást:
http://www.budapestgyogyfurdoi.hu/tajekoztato-a-jarvanyugyi-keszultseg-idejere

A Lukács fürdőt - a fürdők közti hierarchiától függetlenül - az átjárható bérletekkel (50 alkalmas, negyed-, fél- és éves bérlettel) rendelkező vendégeink is látogathatják.

A bérletek a nyitva tartó egységeinkben a mindenkori átjárhatósági szabályok szerint érvényesek.

A bérletek érvényességi ideje a 2020. március 15-i fürdő bezárástól az újra nyitást követő (azaz 2020. május 30-i, vagy azt követő) első használat közötti időtartammal meghosszabbodik. A bérletek meghosszabbításának maximális időtartama az adott fürdőbe váltott bérlet 2020. március 15-től az adott fürdő teljes körű újra nyitásáig terjedő időtartam. Amennyiben a bérletek a 2020. március 15-i bezárást követően a társaságnál mindenkor érvényes átjárhatósági szabályok szerinti másik fürdőben kerülnének elsőként használatra, úgy a bérletek érvényessége a 2020. március 15. napja és az első ily módon történő használat között eltelt időtartammal hosszabbodik meg.
Fentiek értelmében vendégeinknek lehetőséget biztosítunk eldönteni, hogy bérletüket elkezdik használni a csökkentett szolgáltatások mellett (ebben az esetben a bérlet érvényessége az első használattól indul újra) vagy megvárják a fürdő teljes körű üzemelésének időpontját (ebben az esetben a bérlet érvényessége a teljes körű üzemelés időpontjától kezdve indul).
A használatba léptetett bérletekkel bérlettulajdonos vendégeink elfogadják, hogy a jelenlegi szabályozás alapján egyes szolgáltatásokat nem tudják igénybe venni, ezért számukra kártérítés nem jár.

Bízunk benne, hogy az újranyitó fürdőinkben hamarosan a teljes szolgáltatási paletta igénybe vehető lesz és újra vendégeink között köszönthetjük Önöket.
Jó egészséget kívánunk!