Gyakori kérdések

Hogyan járhatók át a fürdők éves vagy félbérlettel?

A bérletek átjárhatósága az alábbi rendszer szerint működik. A bérlet az adott fürdőbe és a listában az adott fürdő után következő fürdőkbe érvényes. Ennek értelmében a Gellért Fürdőbe vásárolt bérlet érvényes mind a hét fürdőbe.

  1. Gellért Gyógyfürdő
  2. Széchenyi Gyógyfürdő
  3. Lukács Gyógyfürdő, Rudas Gyógyfürdő gőz
  4. Dagály Fürdő
  5. Király Fürdő, Rudas Gyógyfürdő uszoda
  6. Csillaghegyi Strand és Uszoda
  7. Dandár Gyógyfürdő

Mi a teendő, ha előre befizettem OEP-kezelésemet, de nem tudtam lejárni?

A le nem járt kezelések ára visszafizethető a fürdő pénztárában. Ehhez szükség lesz a kezelőlapra és a számlára. Fontos tudni, hogy 2012. okótber 3-tól a társadalombiztosítás által támogatott 01-es kódú, medencefürdő kezelés esetében a tárítési díj előre történő fizetésének lehetősége megszűnt.

Kisbabával lehet-e gyógyfürdőbe menni?

A Dandár, Király Fürdő és Rudas Fürdő gőz osztályának szolgáltatásait 14 éves kor alatt nem lehet igénybe venni, azonban a többi fürdő sem ajánlott 14 éves kor alatt. Azonban ha a szülő úgy dönt, hogy az ajánlás ellenére a kisbabát beviszi a vízbe, a medencékbe nem szobatiszta gyermeket (még speciális úszópelenkával) sem szabad bevinni, kivéve az arra kijelölt medencékbe. A Rudas Fürdő uszodáját szobatiszta gyermekek gyermekjegy megvásárlásával vehetik igénybe.

Hol kaphatok felvilágosítást a Csepeli strandfürdővel kapcsolatban?

A Csepeli strandfürdővel kapcsolatban érdeklődők, az alábbi elérhetőségen kaphatnak információt:

Név: Vágvölgyi György (Telefon: 277-6576, e-mail: vagvolgyi.gyorgy@varosgazda.eu)

Bővebb információ 

Fizethetem Széchenyi Pihenőkártyával az OEP-kezeléseket is?

A SZÉP Kártyával kizárólag pihenés, rekreáció finanszírozható. Ennek megfelelően a fürdőkben, strandokon igénybe vett szolgáltatások kizárólag erről az alszámláról fizethetők.

Iskolák, intézmények igényelhetnek-e csoportos kedvezményt?

Természetesen igen. Ehhez a Budapest Gyógyfürdői Zrt. Üzemeltetési Igazgatósága ad engedélyt. Kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz!

Hogyan hosszabbíthatom meg bérletemet, ha nem tudtam lejárni?

2014. január 1-től a 15 és 50 alkalmas bérleteket nem áll módunkban meghosszabbítani. Megértésüket köszönjük.

Ha OEP-kezelést veszek igénybe, mennyi ideig tartózkodhatok a fürdőben?

01-e kódú beutaló esetén max. 2 órát, ha egyéb kezelést is kap max. 3 órát lehet a fürdőben tartózkodni. A megengedett idő túllépése esetén a túlfürdési sajnos nem áll módunkban visszafizetni.

Hogyan vehetem igénybe a diákkedvezményt?

Fürdőink közül a Király és Dandár fürdő nyújt diákkedvezményt. Magyar diákok a nappali tagozatos, érvényes diákigazolványuk, külföldi hallgatók nemzetközi diákigazolványuk felmutatásával kaphatják meg a kedvezményt.

Külföldi állampolgár igénybe veheti a nappali kórházak szolgáltatásait?

Az EU-biztosítással rendelkező külföldi állampolgárok kizárólag a nappali kórházban végzett, orvosi vizsgálat után vehetik igénybe a kórház szolgáltatásait. A vizsgálat ára 10.700 Ft.

Hogyan változtathatom meg az OEP-kezelés időpontját?

Kizárólag az előre befizetett kezelések időpontját tudjuk módosítani a rendszerben. Kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz!

Egészségpénztári kártyával fizethetek a fürdőkben?

2012. január 1. óta sajnos sem fürdőkben, sem strandokon nem tudjuk elfogadni az egészségpénztári kártyákat.

Kötelező-e úszósapka használata?

Fürdőinkben és strandjainkon az úszómedencékben kötelező úszósapka viselése. Fürdőink többségében lehetőséget biztosítunk fürdősapka bérlésére is.