Keresés

Online jegyvásárlás

NEAK-TÁMOGATOTT FÜRDŐGYÓGYÁSZATI KEZELÉSEK DÍJAI

A fürdőink gyógyászati részlegein a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) által támogatott kezelések magasabb áron vehetők igénybe február 1-jétől. Az áremelést alapvetően a költségek növekedése indokolja. Ugyanakkor célunk az is, hogy a gyógyulni vágyók a megszokott színvonalon jussanak hozzá a NEAK-támogatott gyógyászati szolgáltatásainkhoz. A jelenlegi díjak 2022. július 1-jétől voltak érvényben.

A mostani árváltozásnál a komplex fürdőgyógyászati ellátás díja emelkedik nagyobb mértékben. Ez azonban továbbra is nagyon kedvezményes ellátást jelent, egy-egy kezelés ára 1.125 forintra jön ki naponta.

A közgyógyellátásra jogosult vendégeink számára nincs változás, február 1. után sem kell többletkiadással számolniuk a gyógyvizes gyógymedence szolgáltatás vagy a komplex fürdőgyógyászati ellátás igénybevételekor.

 

Fürdőinkben a díjemelés nem teljesen azonos mértékű, az árakat előzetes piackutatással és a fürdővezetők javaslatait figyelembe véve határoztuk meg. Az új árak alapján három csoportot alakítottunk ki:

  • történelmi fürdők (Széchenyi, Rudas, Gellért),
  • jellemzően magyar vendégkör által látogatott fürdők (Lukács, Paskál, Palatinus, Pesterzsébet)
  • és a legkedvezőbb árfekvésű kezeléseket nyújtó Dandár fürdő.

A differenciált árakkal szándékunk az, hogy vendégeink igényeiknek megfelelően választhassanak a gyógyászati szolgáltatást nyújtó fürdőink közül.