Keresés

Online jegyvásárlás

Impresszum

Jogi információk

Copyright: minden jog fenntartva.

A szövegek, képek, grafikák, zene, animációk és videók a szerzői jogvédelem és más törvények védelme alatt állnak. Ezen weboldalak tartalmának kereskedelmi céllal történő másolása, terjesztése, megváltoztatása harmadik személy részére nem engedélyezett.

Garancia: Ezeket a weboldalakat a tartalmat fejlesztő szakemberek és a webfejlesztésben résztvevők a tőlük elvárható legnagyobb gondossággal állították össze. Ennek ellenére Társaságunk nem tudja garantálni ezen oldalak hibamentességét és az információk pontosságát. A weblapon feltüntetett árak nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek, bármilyen hibából adódó felelősséget Társaságunk kizár.

Adatvédelem: Társaságunk köszöni weboldalunkon tett látogatását. Hírlevélre történő feliratkozásnál, illetve kapcsolatfelvétel esetén személyes adatokat is kérünk Öntől. Bármely, a Budapest Gyógyfürdői Zrt. weboldalain megadott személyes adata kizárólag csak az Ön személyes egyedi kiszolgálására, termékünkről és szolgáltatásainkról szóló információk megküldésére kerülnek tárolásra és feldolgozásra. A Budapest Gyógyfürdői Zrt. biztosítja Önt, hogy az Ön adatait az érvényes személyes adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük. Az Ön felhatalmazása nélkül az Ön adatait harmadik személynek nem adjuk át.