Keresés

Online jegyvásárlás

Karrier

karrier
ÜDVÖZÖLJÜK A FÜRDŐK VILÁGÁBAN!

 

A „Budapest a fürdők városa” világszerte ismert szlogent mi, a Budapest Gyógyfürdői Zrt. munkatársai töltjük meg tartalommal nap mint nap. Évente több millió hazai és külföldi vendég számára biztosítjuk nemzetközi szinten is egyedülálló gyógyvízi forrásainkra és több évtizedes tapasztalatunkra épülő rekreációs és gyógyászati szolgáltatásainkat.

Társaságunk 11 gyönyörű, nagyrészt műemléki gyógyfürdőt és uszodát üzemeltet Budapest több pontján, melyek között vannak egész évben nyitva tartó fürdők és a nyári szezonban működő strandok is. A strandok és gyógyfürdők működtetése mellett számos izgalmas rendezvénynek, konferenciának, esküvőknek biztosítunk méltó helyszínt.

Fürdőink különleges természeti és építészeti adottságai mellett sikereink kulcsa közel 900 munkatársunk szakértelmében és elkötelezettségében rejlik.

 

CSATLAKOZZON HOZZÁNK, LEGYEN A MUNKATÁRSUNK!

 

karrier
ÜDVÖZÖLJÜK A FÜRDŐK VILÁGÁBAN!


Aktuális állásajánlataink:

Központi munkakörök

Fürdők

 

 

karrier
ÜDVÖZÖLJÜK A FÜRDŐK VILÁGÁBAN!


Felhívjuk szíves figyelmét, hogy Társaságunk az adatvédelmi törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli a pályázók személyes adatait, ezért pályázatát kizárólag akkor tudjuk fogadni, ha az adatkezeléshez hozzájáruló nyilatkozat aláírt és szkennelt példányát is megküldi a toborzas@budapestspas.hu email címre.
Társaságunk adatkezelési tájékoztatóját itt tudja elolvasni, az adatkezeléshez hozzájáruló nyilatkozatot innen tudja letölteni.