Keresés

Online jegyvásárlás

Medical spa szolgáltatások

a gyógyító víz - Ne éljen fájdalommal, nyerje vissza mozgását, régi életét!
MEDICAL SPA SZOLGÁLTATÁSOK

 

A Széchenyi Gyógyfürdő medical részlege reumatológus szakorvosaival, több évtizedes tapasztalattal, a hazai és európai előírásoknak megfelelően, folyamatosan továbbképzett terapeuta csapatával, a tradicionális balneológiai programok széles skáláját kínálja. A gyógyterápiák kezelései és a gyógyvizes fürdőzés komplexen fejtik ki hatásukat annak érdekében, hogy a mozgásszervi betegségekkel küzdő páciensek panaszmentesen, illetve fájdalmaik enyhítésével újra egészségesen élhessék mindennapjaikat.

A Budapest Spas Széchenyi Gyógyfürdőjében, Budapest és egyben Európa legnagyobb fürdőkomplexumában, történelmi épületeiben, a századfordulóban épült csodálatos környezetben különleges és inspiráló élmény egy gyógykúra igénybevétele.

JELENTKEZÉS INGYENES KONZULTÁCIÓRA

 

a gyógyító víz
MEDICAL SPA SZOLGÁLTATÁSOK

 

Reumatológusaink, ortopéd szakorvosaink, és rehabilitációs szakembereink - egymással konzultálva - a különböző gyógykezelésekből állítják össze a testreszabott terápiás csomagokat. A balneoterápiás, hidroterápiás, mechanoterápiás és fizikoterápiás kezelések egymásra épülnek, ezáltal hatékony gyógyírt nyújtanak pácienseink számára. Ezen szolgáltatások kombinációiból áll a 2-3 hetes egészségügyi program.

  • Balneoterápiás kezelések: gyógyvizes kádfürdő, iszappakolás, parafangó, szénsavas fürdő
  • Mechanoterápiás kezelések: gyógytorna, víz alatti gyógytorna, orvosi gyógymasszázs, víz alatti sugármasszázs, súlyfürdő
  • Fizikoterápiás kezelések: lézerkezelés, ultrahangkezelés, mágnesterápia, galvánkezelés, Kowarschik-féle kezelés, Iontoforézis, Diadinamikus kezelés, Szelektív ingeráram kezelés, Interferencia kezelés, BEMER terápia

Bővebb információ:
Telefon: +36 30 757 6110
e-mail: szechenyi.medical@budapestspas.hu

JELENTKEZÉS INGYENES KONZULTÁCIÓRA

Egyedi, személyre szabott speciális kezeléscsomagjaink áraiért kattintson ide:

 CSOMAGÁRAK

Kezeléseink áraiért kattintson ide:

  ÁRLISTA

A kezelések az alábbi betegségek esetén ellenjavaltak.