Keresés

Online jegyvásárlás

VÍZ ALATTI VÍZSUGÁRMASSZÁZS

VÍZ ALATTI VÍZSUGÁRMASSZÁZS

 

Mikor ajánlott?

 

Elsősorban olyan ízületi és izomrendszeri degeneratív elváltozásokban alkalmazható, ahol a legfőbb cél az izomtónus normalizálása és a keringés javítása.

Mozgásszervi megbetegedésekben,
arthrosisok esetében,
arthritis utáni állapotokban,
spondylosis esetén alkalmazható,
perifériás keringési zavarok esetén,
illetve vér- és a nyirokkeringés fokozására.

Alkalmazható traumás sérüléseket követően a rehabilitáció időszakában, illetve legyengült betegek fizikai erőnlétének fokozására.

 

VÍZ ALATTI VÍZSUGÁRMASSZÁZS

Hogyan fejti ki hatását?

A vízalatti vízsugármasszázs során a vendég teljes teste – a fejet kivéve – víz alatt helyezkedik el, és a kezelés során a test vízalatti vízsugárral való masszírozása történik.

A kezelés során egyrészt a víz hatásai érvényesülnek, másrészt a vízsugárral való masszírozás hatásait élvezheti a vendég.

Mindezek következtében vérbőség keletkezik a kezelt területen, ezáltal javul a szövetek tápanyag és oxigén ellátottsága, javul a sejtek anyagcserefolyamata, csökken a vérnyomás, illetve csökken az izomfeszülés, az izomtónus.

A masszázs oldja az izomletapadásokat és hozzájárul az ízületi mozgásterjedelem növeléséhez. Ennek a masszázs-formának a hatása azért olyan jelentős, mert az izomzat az indifferens vagy meleg fürdőben maximálisan elernyed. Az ellazított izomzat a vízsugár mélyebbre hatolását biztosítja. Még alacsony nyomású vízsugárnál és megfelelő szórófejjel, kímélő, fájdalommentes, mélyreható masszázst tudunk elérni.

Időtartama?

15 perc

Fontos információ: Kizárólag orvosi rendelvényre vehető igénybe!