Keresés

Online jegyvásárlás

Egészség: Budapest adja

2024-05-02

Az Egészséges Budapest program most házhoz jön!
Budapest egészségügyi szűrőprogramot indít, melynek keretében az Egészséges Budapest szűrőbusz ingyenes szűrővizsgálatokkal várja a fővárosiakat több helyszínen május 2. és június 11. között. A szűrőszolgáltatások ingyenesek, de előzetes regisztráció szükséges. Pontos helyszínek és időpontok az Egészséges Budapest program weboldalán budapest.hu/egeszseg és Facebook oldalán.

 

Mit tehetünk mi az egészségünkért? Odafigyelünk az életmódunkra, a táplálkozásunkra, és rendszeresen részt veszünk a szűrővizsgálatokon a megelőzés érdekében. Regisztrálj a vizsgálatokért, és bátorítsd erre szeretteidet is, mert az egészséges és hosszú élet közös ügyünk!

A Budapest Gyógyfürdői is a fővárosiakért

A fővárosi cégek is bekapcsolódnak az Egészséges Budapest szűrőbusz programba. Fürdőink, gyógy- és ásványvizeink, gyógyászati szolgáltatásaink kiemelt helyet kapnak, hiszen többféle módon is hozzájárulunk a budapestiek egészséges életéhez. Ott leszünk a szűrőkampány mind a 24 helyszínén alkalmanként más szolgáltatással – lesz információadás, reumatológiai tanácsadás, csoportos gyógytorna, gyógymasszázs és Csillaghegyi Ásványvíz kóstolás is.