Keresés

Online jegyvásárlás

Wellness

Gyógyfürdőinkben számos gyógy- és wellness szolgáltatás várja a gyógyulni vagy felfrissülni vágyó vendégeket. Alábbi összeállításunk abban nyújt segítséget Önnek, hogy eligazodjon a budapesti gyógyfürdők és uszodák nyújtotta lehetőségek között, és a gazdag kínálatból kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő szolgáltatást.

MASSZÁZSOK

A budapesti gyógyfürdőkben masszázs szolgáltatások széles választékával várjuk vendégekeinket. Professzionális környezetben, nagy tapasztalattal és szakértelemmel rendelekező masszőrők fogadják a kikapcsolódni vágyókat.

Masszázsok típusai

SZAUNÁK

A gyógyfürdőzés elengedhetetlen kiegészítője a szaunázás, mely köztudottan hasznos szerveztünk számára. Számos jótékony hatással bír, méregtelenít, erősíti az immunrendszert, jó hatással van a bőrre, hatásos ellenszere az álmatlanságnak. Így a szaunázás mindneképpen ajánlott, de igyunk közben sok vizet, és egyszerre ne töltsünk el túl sok időt a forró kabinban.

Szaunavilág a Lukács Gyógyfürdőben

SPECIÁLIS FÜRDŐK

A masszázsok és szaunák mellett a budapesti gyógyfürdők számos különleges fürdőt kínálnak. A különleges anyagok (méz, tej, gyógynövények, illóolajok) felhasználásával történő fürdők kellemesen ellazítanak, nyugtatnak, jó közérzetet és belső nyugalmat biztosítanak.

További információ

Spa pedikűr

Speciális pezsegtető kezelés, amely nemcsak felfrissíti, hanem bársonyosan puhává is varázsolja a lábunkat. Időtartama 60 perc, amely tartalmaz bőrradírozást, gyógynövényes lábfürdőt, pedikűrt és lábmasszázst.