Keresés

Online jegyvásárlás

Zsigmondy Klubkártya

kedvezményesen
ZSIGMONDY KLUBKÁRTYA

 

A Zsigmondy Klubkártya kiváltásával a tulajdonosa egy évre jelentős kedvezményre tesz szert a Széchenyi, Gellért és Rudas fürdőkbe.

 

A klubtagok napi egy alkalommal akár 4 órán keresztül, élvezhetik a fürdők által nyújtott fürdőszolgáltatásokat, alkalmanként mindössze 5.000 Ft-ért (hétköznap), illetve 5.500 Ft- ért (hétvégén).

 

A kártya nyújtotta kedvezményeket, kizárólag a kártya tulajdonosa veheti igénybe.

 

adminisztráció
A KIVÁLTÁS MÓDJA

 

A Zsigmondy Klubkártya igényléséhez az alábbi oldalon található igénylőlapot kérjük kitölteni, majd személyesen, 2 példányban leadni a BGYH Zrt. ügyfélszolgálati irodájában (Széchenyi Gyógyfürdő, bejárat a Kós Károly sétány felől).

A nyomtatvány leadásával egyidejűleg igazolványképet készítünk a kártya tulajdonosáról.

Felhasználási feltételek

A kiváltás folyamatos.

Az Ügyfélszolgálat nyitvatartása az alábbi oldalon érhető el.


5.000 HUF

14 éven aluliak számára nem javasoljuk a kártya kiváltását, mivel nem vehetik igénybe a Széchenyi fürdő beltéri, gyógymedencéit és a Rudas fürdőt.

Zsigmondy kártya
HOSSZABBÍTÁS

 

A klubkártya érvényessége a megvásárlástól számított 365 nap. A klubkártya érvényességének lejártát követő 60 napon belül hosszabbítható meg a Széchenyi fürdő ivókútjánál vagy a Gellért és Rudas fürdő pénztáraiban.

A Szt. Gellért Gyógyfürdő és Uszodában – annak teljes körű rekonstrukciója miatt – a kártya annak bezárásáig vehető igénybe.

A hosszabbítási igénylőlap ide kattintva tölthető le.